Wat is uw stijl?

We maken het graag persoonlijk

Door onze dienstverlening af te stemmen op verschillende typen ondernemers en particulieren spelen we exact in op uw wensen. Hoewel we begrijpen je niet zomaar kan generaliseren hebben we toch geprobeerd onze klanten in drie groepen onder te verdelen.


Herkent u zich in één van deze type klanten?

De pragmaticus

U houdt zich graag voornamelijk bezig met datgene waar u in uitblinkt, uw eigen vak! De administratie, belastingen en verwante zaken zijn een belangrijke verplichting die u niet zelf wilt doen, maar wel goed geregeld wilt hebben. Niet alleen het ontzorgen is daarbij van belang maar ook het behalen van uw (belasting)voordeel, u zoekt iemand die alles voor u uit de kast haalt!

De autonoom

U regelt graag zelf uw zaken en gaat zelf met uw administratie aan de slag, u wilt zelfstandig zijn maar aan de andere kant bent u geen accountant. Als u de controle en puntjes op de 'i' graag overlaat aan de experts, bent u bij Tink aan het juiste adres! Natuurlijk wilt u goed geïnformeerd blijven over de financiële en fiscale stand van zaken in uw onderneming. Uitstekende begeleiding en expertise is wat Tink u kan bieden!

De visionair

U houdt zich niet bezig met details maar met de toekomst en ontwikkelingen in uw vak. U bent altijd in beweging.
U bent geïnteresseerd in de resultaten en conclusies maar bonnetjes en papierwerk zijn niet aan u besteed. U praat liever met iemand die weet waar ondernemen om draait en in staat is om te spiegelen, vergelijken en kritisch te zijn.


Bij Tink zijn we altijd op zoek naar verbeteringen, efficiency en automatisering om de zaken te vereenvoudigen. Van de schoenendoos met bonnen naar volledig digitaal of in de cloud werken. Dus welke stijl ook bij u past, wij helpen u graag om uw mogelijkheden en groei te realiseren, zo ondernemen we zelf ook!

Terugbelverzoek

Naam
Bedrijf
Telefoon
 

Terugbelverzoek

Bedankt voor uw aanvraag.

We nemen zo snel mogelijk contact op.

 

Dit scherm sluit automatisch na 5 seconden